torstai 9. elokuuta 2012

Yöaikaan

Eilen illalla, kuten muinakin iltoina, Pennyn viimeinen  pissa-lenkki ulos oli puolilta öin, jonka jälkeen se sai vielä pienen huikopalan.Sitten Penny syötti ja hoiteli lapsukaiset ja vetäytyi nukkumaan sänkymme alle. Siellä se nukkuu joka yö. Vailla kaksi joku pennuista kutsui äitiään, ensin vienosti, sitten voimakkaammin: NÄLKÄ!! Melkein kuulin kuinka Penny sulki korvansa sängyn alla toivoen, että se olisi vain unta. Kun mitään ei tapahtunut kuiskasin "Penny!!" ja se ryömi kuuliaisesti sängyn alta laatikkoon. Samalla sekunnilla kun se astui laatikkoon, oli kuin satasen lähtölaukaus olisi kajahtanut, koko lauma kiljui ja rynnisti ympäri laatikkoa äidin haistellessa mahdollisia jätöksiä rauhassa, eikä joka puolella jaloissa ylöspäin kiipeilevät kiljuvat pennut antaneet mitään mahdollisuutta asialliseen maastoutumiseen. Nousin ylös ja autoin hiukan Pennyä, jotta se pääsi imettämään ilman, että puolet pennuista olisi alla. Kiihkeä imu kertoi maitoa heruvan hyvin ja pikkuhiljaa pentu toisensa jälkeen pyörähti mahansa viereen nukkumaan. Roikotin toista kättä (ergonomisesti :-/ ) sängynreunan yli ja rapsuttelin Pennyä, heti jos ja kun käännän selkäni, se katsoo, että ok, minäkin menen nukkumaan - sängyn alle. Joten en siis käänny koskaan mihinkään ennenkuin koko lauma on aterioinut. Ja jälleen vajaat kaksi tuntia myöhemmin sama toistui, tällä kerralla Pennyä piti kutsua kaksi kertaa, mutta lopulta laatikoon mennyt Penny teki huikean nopean maastoutumisen kyljelleen, ehti ennenkuin lokkiparvea muistuttava kirkuva pentulauma iski kiinni nisiin. Kaiken melun keskellä isäntä kuorsaa vaisusti vieressäni, ei muutu hengityksen tahti missään vaiheessa -vaikka aina väittääkin valvovansa pentujen takia ;o) 
Ennen aamua näytelmä toistui vielä kerran, hiukan viiden jälkeen.... ja kiitin mielessäni työnantajaani siitä ettei minun todellakaan tarvitse nousta aamulla kuuden aikaan lähteäkseni töihin.

Aamupäivällä yksi pennuista, Turkoosi poika, tulee haistelemaan kättäni ja heiluttaa häntää!!!!! <3  Monilla pennuilla on jo silmät melko selvästi raollaan.
Tänään lapsukaiset saivat punnituksen ja bio-sensorin yhteydessä myös ensimmäisen matokuurinsa (Canex-tahna) eikä se oikein tuntunut maistuvan kenellekään, puistatuksia, ravistuksia, purskuttelua... mutta kenties jotain jäi suuhunkin.

 Turkoosi poika äidin selän päällä

Silmät raollaan :)))
Pennut tykkäävät tunkeutua ahtaisiin paikkoihin äitinsa ja laatikon reunan väliin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti