torstai 6. syyskuuta 2012

Autoilua ja kyläilyä

Tänään päivällä oli (jälleen) vuorossa kynsien leikkuuta. Kaikkien kohdalla se meni mallikkaasti. Toki kynnen leikkuuhetkeksi valitsen aina sen hetken, kun pentu on uninen ja rauhallinen ;o) -ei tarvii turhaan tehdä helposta asiasta vaikeaa.
Myös matolääkkeiden vuoro oli tänään, tällä kertaa annoin pennuille Flubenol tahnaa. Huomenna sitten seuraava annos.

Illalla kävimme autoilemassa. Ensi viikolla lähdetään Kuopioon eläinlääkäriin sirutukseen ja tarkastukseen -eli "neuvolakäynnille". Matkaa sinne tulee edes-takaisin reilut 100 km, joten harjoittelimme autossa oloa hiukan etukäteen. Matka ei ollut pitkä, vaan menimme käymään Benja-corgin luona, eli kolmisen kilometriä suuntaansa. 
Alkuun oli pientä vinkumista, ei kuitenkaan mitään täydellistä kapinaa, mitä kyllä hiukan odotin.

Benja kiinnosti pentuja kovin, ja ne kulkivat sen perässä yhtenä innokkaana laumana. Benjakin osasi olla mallikkaasti pentujen kanssa, vaikka meno meinasi kyllä välillä mennä hiukkasen villiksi vanhan koulun isossa tyhjässä salissa.



 Pennut ovat myös lapsista innoissaan, ja kiipeilivät heidän syliin...


... mutta sitten taas Benja vei pentujen mielenkiinnon. 
Kaiken kaikkiaan pennut liikkuivat melkoisen reippaasti niille täysin uudessa paikassa. 

Kotimatka autossa oli hyvin hiljainen. Väsyneet pennut nukkuivat sikeästi, ja kotipihallakin jäivät vielä autoon nukkumaan hetkeksi kun tein tallityöt ja ruokin hepat. Koko reissu ei kestänyt kuin puolisen tuntia, mutta sen jälkeen uni maistui pennuille ja moni näki unia. Kukaan pennuista ei myöskään voinut matkan aikana pahoin autossa. Loisto homma!! Autoilusta ja hiukan vieraamman koiran tapaamisesta tuli pennuille siis hyvät kokemukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti