tiistai 18. syyskuuta 2012

Siivousta

Tuvan lattia on täynnä sanomalehtipaperisilppua, pari luuttua, leluja, kenkiä jne... ja pennut temmeltävät kaiken keskellä meno päällä. Muutenkaan ilman laatu ei ole niitä parhaita... hmmm... Pakko siis jälleen siivota. Yritän siivousta pentujen kanssa, mutta moppi herättää niiden tappajan vaistot samantien, se on ehdottomasti saatava kiinni ja tapettava...samoin kuin lattiaharja...toinen moppi......janiiiinedelleen.... ei siis tule mitään, vaan laitan pennut ulos, verkon ovelle ja jätän oven auki, että näen mitä ne touhuilevat.

Mutta eipä ulkona ole mitään mielenkiintoista, koska moppi heiluu sisällä. Niinpä Halla päättää ratkoa ongelman ja palata takaisin sisälle:


Jep, jep!!! :-D 

Mutta ei sitten muuta kuin takaisin ulos leikkimään ja pieni IHAA saa kyytiä...
 Vallu edellä ja Halla perässä
 Vallu ja ihaa...
ja vuorostaan Halla. 

Lopulta tuvan lattia on siivottu, pesty, puhtaat paperit, uusi lattiarätti ja pentujen lelut. Tullaan sisälle, heittäydyn sohvalle - ja pennut suorastaan syöksyvät sanomalehtien kimppuun.... 5 minuuttia myöhemmin tuvan lattia on täynnä sanomalehtisilppua... pentujen lelut hujan hajan... Jep, eipä uskoisi, että siivosin juuri hetkeä ennen. No, paperit on ainakin kuivia -vielä ;o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti