maanantai 17. syyskuuta 2012

Trampoliinia ja muita huveja

Kotona enää olevat Halla ja Vallu pitävät menoa yllä muidenkin puolesta. Melkoisen helpolle tuntuu elo vain kahden pennun kanssa, vaikka kyllä nämäkin osaa. Nyt juuri maanantai-iltana ne keksivät, että pentuaitauksen verkko toimii kivasti kuin trampoliini, ja hiukkasen ponnistamalla verkkoa vasten ja hyppimällä saa loikkaan sen verran voimaa, että pääsee kivasti aidan yli -jep, jep!! :-/  Sain sitten seuraa tallin siivoukseen, ja voi mitä aarteita sieltä löytyikään :-D  Itse aloitin työt tänään piiiitkän loman jälkeen, ja rakas kennel-poika jäi hoitelemaan pentuja työnsä lomassa. Joten itse pääsen nauttimaan pennuista vain aikaisin aamulla ja illalla.

 Viikonloppuna oltiin pentujen kanssa moneen otteeseen pellolla.Välillä pennut kävivät tervehtimässä Jamieta. Muutoin ne olivat kuin pikku-imurit, jotka haravoivat kitusiin kaiken mahdollisen.

 Ja löysipä Vallu oikein herkkupaikan...hepan kakkaa.... ison kasan...nami,nami maiskis.... kun huomasi, että tulen lähelle yritti välittömästi pakoa suu täynnä herkkuja.

Viivikin oli pellolla välillä pentujen ja Benjan kanssa

Poni kiinnostaa kovasti... ja kun se on syömässä ojan pohjalla, niin se näyttää hiukan pienemmälle kuin muutoin ja lauma menee aina hiukan lähemmäs, uteliaana.

Piha muistuttaa muutenkin välillä sirkusta kun joka puolella kulkee koiria, heppoja, lapsia.... :)))

Ulkoilun jälkeen oli vielä kiva painia Nicon kanssa tuvan lattialla. Pennut suorastaan rakastavat lapsia... ja mitä kovempi ääni, sen villimpi meno. 

Uusiin koteihin lähteneistä pennuista tulee ihanan usein viestejä, kuinka reippaita ne ovatkaan olleet. Ja tänään kun ruokatunnilla hain ruokaa ja ajoin puiston ohi, näin kuinka pieni valkoinen Lumi kävelytti uuttaa isukkiaan pitkin puistoa -voi itku kuinka hellyyttävälle pieni koira näyttikään kävellessään ja haistellessaan puistossa kuin isommat koirat konsanaan. Lumi asuu lähellä työpaikkaani, joten näen sitä varmaan melkoisen usein :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti