sunnuntai 12. elokuuta 2012

Laidalla!!

Jep, jep!! Aika aikaisin alkoivat tuon kiipeilyn, ensin oli Turkoosi poika laidan päällä keikkumassa, jo perjantain iltayöstä.(Siitä en kuvaa saanut) Se selvästi haistoi, että äiti oli laidan toisella puolella syöttämässä yhtä porukkaa. Otin nimittäin puolet pennuista syömään erilleen ensin, sillä nyt kun pennut ovat hiukan kasvaneet, niin kuhina maitobaarissa on niin hirveä, että pienemmät lentelevät painavampien sisarusten käyttäessä häikäilemätöntä kyynärpää taktiikkaa. Ei siinä mitään, mutta edelleen toivon, että joidenkin pentujen painot nousisi hiukan enemmän päivässä -joten tällä pyrin turvaamaan silloin tällöin kunnon ruokailun ensin kevyemmille. Nämä pennut kun tuntuvat olevan hiukan sellaista "sporttimallia" :)))
 Ja kun Penny siirtyi laatikkoon syöttämään loppuja, jäi eka porukka lattialle, ja eikös Sininen poika heti käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja meni portille tututumaan Rosaan sen läpi. Rosa on NIIIIIIN INNOISSAAN vauvoista, ettei meinaa nahoissaan pysyä, ja Penny hyväksyy sen nyt jo portin takana.
 Pikkumies olisi kyllä varmaan hetken kuluttua solahtanut portista läpi, mutta en vielä päästänyt sitä Rosan luo. (Pennyn takia).

 Tänään oli taas laatikossa kapinaa ja vipinää kun eka porukka ruokaili, ja alakuvassa Neiti Oranssi päätti ratkaista pulman kiipeämällä mamman tykö :)))

Pennut ovat paljon aikaisemmin näin aktiivisesti liikkeellä kuin esim edelliset pennut, jotka olivat viikkoa vanhempia kun ensimmäin hiukkasen sovitteli itseään laidalle. Pennut leikkivät jo keskenään jonkin verran, ja murinaa ja haukkumista kuuluukin välillä. Valveilla oloajat ovat kuitenkin vielä melkoisen lyhyitä, joten sitten taas uni maistuu, etenkin äidin pehmeää turkkia vasten.
 Sattuikin sitten neiti Oranssi kuvaan tässäkin kohtaa.

Penny ja kirjaimellisesti sylin täydeltä lapsia!!
Maitobaari käy välillä ahtaaksi, ihan ei pennut vielä yletä syömään seisaaltaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti