tiistai 14. elokuuta 2012

we want more!!

Pennut ovat todella aktiivisia liikkumaan ja sopivan tilaisuuden tullen ovat porukalla etsimässä rajojaan... ääni mikä niistä lähtee muistuttaa lokkiparvea tappelemassa kalan perkeistä. Kun yksi keksi laidan yli tulon, on se ilmeisesti näyttänyt muille mallia, sillä laidan yli on tullut jo ainakin keltainen, oranssi, lila, pinkki, turkoosi, vihreä, musta..... ai, oliko joku joka ei ole tullut...?? Ja etenkin kun osa porukasta on syömässä laatikon ulkopuolella, niin muut ovat sitä mieltä, etät me halutaan myös maitoa!!
 Harmi kun tässä ei ole ääntä mukana ;o) tyypit ei suinkaan olleet hiljaisina kiipeämässä laidalle. Penny piteli selvästi vieressä korviaan :))

Painot nousevat minusta edelleen hiukan turhan nihkeästi, vaikka koko ajan nousevatkin... Pennyllä saisi edelleen olla hiukan enemmän maitoa. Tarjosin tänään pennuille lisämaitoa, kun en ihan vielä varsinaiseen kiinteään ruokaan haluaisi siirtyä... muutamat hiukan närppivät maitoa pullosta, mutta operaatio ei oikein saanut suurtakaan suosiota pentujen keskuudessa.

Kyllä sittenkin se äidin nisä on paras :)) Lila tyttö tisulla.

Ja lopuksi naaman pesu äidin toimesta, neiti keltainen pesulla ja pusulla. 


Pentuja ei juuri laisinkaan ujostuta lähteä tutkimaan ympäristöä kun ovat syöneet, vaan liikkuvat todella rohkeasti ympäristöä tutkien. Kuvat aiheesta vain olivat melkoisen epätarkkoja, niin en niitä tänne laittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti