keskiviikko 22. elokuuta 2012

Arki pyörii

Pennut söivät viime yönä taas pariin otteeseen, vaikka söivät tuhdit ateriat vielä illalla nukkumaan mennessä. Kasvava lapsi vaatii paljon evästä :))Illalla kokeilin syöttä pennut jokaisen omasta kupista, se meni aika siististi. Pennut saivat myös toisen matokuurinsa illalla (Canex)

Aamulla edelleen annoin kaikille eväät omista kupeista. Hiukan siistimpi tapahtuma, vaikkakin hetken kuluttua alkoi rumba jossa kuviteltiin, että kaverin kupissa on parempaa mössöä. Tässä osa pennuista kupeilla, loput oli makkarin puolella syömässä....hetkeä ennen kuin kupilta toiselle juoksentelu alkoi.

Päiväruokailussa palattiin takaisin yhteiskupille ja vanha tuttu "räminäkuppi" otettiin kehiin. Kuppi on metallinen, ja siinä olevat metallikahvat rämisevät aika tavalla, joten se toimii hyvin ruokakellona pennuille, kunhan pikkuhiljaa totutan ne siihen ääneen. Kupin ympärillä valkoinen Lumikello :))

Ja lopuksi sitten vielä jälkiruokaa maitobaarissa:

Ruokailun jälkeen pennut leikkivät ja kuljeskelivat tutkimassa paikkoja, tässä Musta poika seikkailee kiikkuvalla alustalla, eipä paljon tahtia haitannut. 

 Ja tunnollinen äiti siivoaa pentujensa sotkuja sillä välillä.

Vihreä poika taitaa vielä odotella lisää ruokaa, kun kupissa makoilee. 

Ruskeaa poikaa alkaa jo uni viedä mennessään.

Neiti Keltainen

Neiti Pinkki

Päivät siis kuluvat vielä melkoisen saman kaavan mukaan, syödään, nukutaan ja hiukan leikitään...  Siivoamista on kyllä tullut roppakaupalla lisää. Tänään ei vielä menty ulkoilemaan kun koko päivän on satanut, mutta eiköhän vielä uloskin ehditä monet kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti