torstai 23. elokuuta 2012

Maailma laajenee

Pentujen elämässä aukeni eilen illalla uusi sivu, kun lopultakin muut isot koirat pääsivät kunnolla tapaamaan pentuja, tai pennut isoja koiria. Olen odotellut, että Penny hyväksyy muiden koirien läsnäolon ennen tutustelua. Rosa on malttamattomana odottanut pääsevänsä hoitamaan pentuja...
 Rosa olikin aivan innoissaan ja heittäytyi heti selälleen pentujen keskelle.

 Se myös pesi pentuja antaumuksella

 Ja pennut selvästi nauttivat sen seurasta

 Penny imettää osaa, kun Jamie ja Rosa tutkailee yhtä pentua

 Jamien lisäksi myös Oskari-kissa tuli tarkistamaan tilannetta

Jamie kiipesi lopulta sohvalle, ja pusutteli pentua sieltä.

Ja kylläpä sitten uni maistui Vihreälle pojalle

Tänään maailma laajeni sitten vihdoinkin pihalle. Ikinä milloinkaan ei kukaan pentue ole meillä suoraan juossut pihalle, pennut yleensä hiukan katselevat uutta maailmaa oven suussa ennenkuin uskaltavat mennä ulos - mutta ei nämä pennut, ne juoksivat suoraan ulos kun ovi avattiin !!!

 Jamie, Cosma ja Rosa odottelivat ensin aidan takana.



 Rosa lasten kanssa


 

Cosma ja Vihreä poika

Rosa ei malta pysyä pois pentujen hoidosta

Pystybaari ulkona

Ulkoilu meni suurinpiirtein hyvin, pieni haaveri tosin sattui kun naapurin täti kulki tiellä, ja kaikki isot koirat  olivat yksissä tuumin sitä mieltä, että täti on haukuttava kunnolla. No, pennut tietty säikähtivät kun neljä aikuista lähti kuin satasen juoksijat telineistä.... hoohoijaa, tätä en todellakaan kaivannut... mutta pienen rauhoittelun jälkeen pennut asettuivat jälleen. Mutta, jatkossa pitää siis kiinnittää huomio siihen, ettei vastaavia ikäviä kokemuksia pennuille satu.

Neidit Keltainen ja Oranssi ihmettelevät, että mihin mahtoi kumma otus kadota, kun Elmeri kisu hyppäsi niiden välistä ylös sohvalle. 

 Ja kylläpä kaikki uusi taas väsyttikin, Turkoosi ja Ruskea poika unilla. 
Pentujen viralliset nimet on keksitty... josko huomenissa (menee ehken iltaan, kun pennun katsojia tulee käymään)  saisin nimet ja neliviikkoiset pennelit esittelyyn :))) 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti