maanantai 20. elokuuta 2012

Ruokaa, kissoja ja kadonneita aitatarpeita

Viikonloppu vierähti nopeasti kun pentujen tulevia omia ihmisiä kävi pentuja katsomassa :)) Ja sitten kun ehtisi tänne nettiin, niin ukkonen jyrisee, enkä uskaltanut modeemia seinään laittaa. (nimimerkillä: ukkonen rikkonut jo monta modeemia)
Pentulaatikon tilalle oli jo pakko vaihtaa pentuaitaus, kun naperot eivät enää pysyneet laatikossa juuri laisinkaan. Pentuaitaus on edelleen makkarissa sänkymme vieressä, kuten oli laatikkokin.

Viime viikon lopulla aloitettua kiinteän ruuan syöntiä on pikkuhiljaa lisätty ja varmaan siitä johtuen, että eilen illalla pennut saivat melkoisen myöhään viimeisen ruuan, ne nukkuivat tyytyväisinä lähes koko yön, vaativat ruokaa ensimmäisen kerran vasta aamulla puoli kuudelta. Tuntui siis suorastaan ruhtinaalliselle nuo yöunet. Kuulin muutamaan otteeseen yöllä hiukan tuhinaa ja liikettä pentujen joukossa, jonkinlaista nujakointia, mutta nälkää ei tuntunut olevan kellään. Tänään aamulla olikin sitten ensimmäisen kerran koko porukka syömässä isosta kupista samaan aikaan. Tähän asti olen syöttänyt jokaisen kädestä yksitellen. Ruoka maistui valtavalla vauhdilla, ja lopuksi taisi suurinpiirtein jokainen käydä ruoka-astiassa varmistamassa, että kaikki ruoka on varmasti syöty. Melkoisen sotkuinen oli pikkuväki ruokailun jälkeen, mutta selvästi tyytyväisiä. Hih, kun on hiukan sellainen rasva-kampaus, muistuttavat erehdyttävästi Late-lammasta :)))
Alussa touhu näyttää vielä kuitenkin melkoisen siistille ja hallitulle :))

Nyt pennut ovat olleet jo joka päivä  tuvan puolella... ne liikkuvat ikäisekseen todella reippaasti myös mattojen ulkopuolella, paljaalla lattialla ja tutkivat ympäristöä.

Oskari-kissakin oli paikalla tänään, ja Musta poika kävi reippaasti tutustumassa tuohon kummajaiseen, haisteli hetken ja kääntyi sitten pois - valitettavasti ennätin kameran kanssa vasta siihen kohtaan kun pentu oli jo tulossa pois tapaamisesta.


Tuskassa olen etsinyt monta päivää kadonnutta pentuaitausverkkoa, yhden rullan kyllä jo löysin, mutta en kertakaikkiaan löytänyt toista rullaa. Tarkoitus on rakentaa ulos iso aitaus pennuille, jossa niiden silmälläpito on helpompaa (ne kanahaukat kun lentelevät kulmilla) KUNNES tänään olin portilla saattamassa pennun katsojaa.... ja NAPS!! huomasin, että olekin käyttänyt sen toisen rullan heinäseiväsaidan alareunan aitaamiseen portin ympärillä, ettei Benja-corgi karkaa aidan ali :-O !!! Jep, hiukan höntti olo... joten siis, aitakauppaan on lähdettävä!!! Jospa jo loppuviikosta pääsisimme hiukan ulkoilemaan pentujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti