maanantai 10. syyskuuta 2012

Kisuja ja omppuja

Viikonlopun aikana nousi Niilalla (Oranssi tyttö) korvat pystyyn, toisena porukasta :))


 Kissat kiinnostavat pentuja kovasti... kuten kissoja kiinnostaa pennut, niiden on selvästikin vähän väliä hakeuduttava pentujen lähelle, rasittavuuteen asti ja sekös vaan sopii pennuille ;o) 

Vihreä poika ja Halla tekevät tuttavuutta Soolon kanssa...
 

 Vihreä poika ja Soolo patsastelee

Vallulla (Turkoosi poika) on korvat jo napakasti pystyssä

Maitobaari alkaa olla melkoisen tyhjä, toivorikkaana Aslan (Sininen) kuitenkin vielä yrittää, josko jokunen tippa irtoaisi. Penny on vieroittanut pentuja ahkeraan. 

Niila jaksaa haastaa äitiään kerta toisensa perään...ja aina vaan rajummilla otteilla -ja usein saa äidiltään opetusta samalla mitalla ;o)

 Rosa hoivailee pentuja edelleen hellästi ja pennut viihtyvät sen kanssa.

Sunnuntaina jostain (Cosma ja Rosa kanniskelee omppuja omenapuun alta) oli ilmestynyt omena pentujen aitaukseen ja sehän todettiin heti herkulliseksi, olisi melkein luullut pentujen saaneen herkullisen lihakimpaleen... niin tulisesti siitä käytiin taistoa. 
Sunnuntain ja maanatain välisen yön pennut nukkuivat saunalla, ja vaikka ne nukkuivat tosi hiljaa siellä koko yön, niin itse mietin, että mahtaako kaikki olla hyvin, onko niillä hyvä siellä... joten omat unet ei häävit olleet. Aamulla pennut heräsivät jo varhain...kuudelta enkä halunnut kuunnella niiden huutoa kun ei kuitenkaan nukkumisesta olisi mitään enää tullut, joten ulkoilimme ekaa kertaa jo kuuden aikaan, oli muuten melkein pakkasta, mittari näytti vain 0,4 astetta plussaa, ei voi mitään... talvi lähestyy.

Aamun toisella ulkoilulla puoli yhdeksän pintaan annoin pennuille omppuja aitaukseen, ettei hiekka ja kivet olisi kiinnostanut niin kovin.... ja kaikki niitä popsivat mielellään, tässä Aslan on hamstrannut itselleen jo kaksi...

Lumi poseeraa


 Niilo (Musta poika) keskittyy oman ompun syöntiin aamun auringon heikosti pilkistäessä puiden lomasta.

 Ruskea poika ... korvat silläkin melkein psytyssä

 Halla (Pinkki) ja ompun syönti

Keltainen oman omenansa kanssa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti