torstai 13. syyskuuta 2012

Ristiriitaisia tunteita

Pikkuhiljaa alkaa omat riittämättömyyden tunteet vallata alaa tämän virkeän rytmiryhmän kanssa. Olen jokaisen pennun kanssa ollut erikseen ulkona ja kuljeskellut pihalla ja leikkinyt. Myös syliä on jokainen saanut erikseen.
Ja mitä enemmän ne ovat saaneet omaa yksilöllistä aikaa, sitä enemmän ne osaavat sitä jo vaatiakin. Pennut ovat varsin kekseliäitä ja kun ne kerran keksivät esim jonkun kohdan verkon reunassa, mistä pääsee "karkuun", niin ne muistavat sen kyllä jatkossakin.

 Illan hämyssä pennut ihmettelevät Töpseliponia, kiinnostaa ja jännittää yhtäaikaa.


Eilen aamulla kun nousin ylös, olikin pennut yön aikana "koonneet" 1500 palan palapeliä... noh, ihan ei vielä kuvasta selvää saanut :-/ 

 Kun päästän pennut aamulla ulos, ne jäävät mielelään kuistille mylläämään ja voi kuinka iso lehtikassi onkaan mielenkiintoinen, siitä riittää iloa hetkeksi.

Ikean kassissa on nykyään myös tällaisia <3
Vasemmalla Kossi (Ruskea) ja oikealla Halla, jonka korvat ovat nyt myös pystyssä.

 Yläkuvassa poseeraa tyttötrio, vasemmalta Halla, Lumi ja Keltainen
Alakuvassa Niila

 Aslan kumisaappaan kanssa

 Niilo odottelee josko kuppiin tulisi täytettä

Kossi (ruskea)


 Manu


Vallu ja Keltainen tyttö (edelleen odotellaan nimeä)

Pennut ovat käsittämättömän suloisia, kuin pieniä lelukoiria. Sydän suorastaan sulaa niiden vilpittömän ilon myötä. Ristiriitaisin tunnelmin seuraan niiden menoa; toisaalta hirveä riittämättömyyden tunne, kun ne ovat myös jo mielettömän työläitä, sotkua ja siivoa on vaikka muille jakaa. Toisaalta lähestyvä ero pennuista raastaa mieltä ja etenkin sydäntä. Jokainen on taas kerran jättänyt lähtemättömän pienen kultaisen sirun sydämeeni, pennut kun ovat jo tässä vaiheessa niin omanlaisia persoonallisuuksia. Minulle ne eivät ole mahdollisia näyttely- tai kisamenestyjiä... numeroita A tai Ö lonkkineen tai numeroituine kyynärineen. Ne ovat minulle rakkaita yksilöitä juuri sellaisina kuin ne ovat, koirina, rakkaina ystävinä ja perheenjäseninä. Ja sellaisia toivon niiden olevan myös niiden uusille ihmisille jatkossa. 

Jännityksellä odotan, että tuleeko rekisteripaperit tänään kennelliitosta... onko kusti polkenut, eli posti kulkenut reippaasti :)) 

Päivä menee taasen vuorotellen eri pentujen kanssa ulkoillessa "pitkin  peltoja".

Illan lisäys: Jippii... rekkarit tulivat kennelliitosta :)) ja niin ollen pentue myös näkyy jo jalostustietokannassa:  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=MIHELA%27S&R=347




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti